Dertig in een Dozijn

Manifesteren is hot momenteel! Na de hype van The Secret en The law of attraction is iedereen momenteel bezig met manifesteren. En als we Willemijn Welten, onze expert, mogen geloven, kan iedereen een mooi leven en wonderen manifesteren. Die leuke partner, kinderen, dat droomhuis, die ideale baan of 30k per maand op je bankrekening? Je kan het volgens Willemijn allemaal manifesteren! 

Zie jij ook vaak Engelen getallen? Je weet wel, dubbele getallen zoals 22:22 op je alarmklok of 11:11 op je wasmachine? Of 17:17 als je op je telefoon kijkt? Jorien weet het zeker: het zijn allemaal signalen. 

Willemijn legt in deze aflevering in handige stappen uit hoe je kunt manifesteren: zet je intenties, verhoog je frequentie, gevolgd door geïnspireerde acties vanuit vertrouwen. Manifesteer vanuit liefde en het gaat niet om het ‘hoe’ maar om het ‘wat’. Het universum bepaalt het ‘hoe’, jij het ‘wat’.

Ook legt Willemijn uit hoe je om tekens aan het Universum kan vragen of je op de goede weg bent, hoe vergeven vaak het voorportaal is van iets groots wat er op je pad gaat komen en hoe je steeds dichter bij je missie, en dus jezelf, in het leven komt.

De podcast is een informatief en fijn gesprek geworden waar Willemijn beide co hosts aan de hand neemt. Peet, die enige scepsis heeft wat betreft manifesteren, stelt kritische en nuchtere vragen en Jorien is reeds overtuigd en wil precies weten hoe ze haar ideale leven kan manifesteren. De podcast is de perfect combinatie, zowel voor de zwever als voor de realist. 

 
Je bent op tijd.
Willemijn Welten

Willemijn Welten, 35 lentes jong, wonend in Rotterdam met haar vriend, is schrijver, coach en spreker. In 2004 is ze in Amsterdam Economie gaan studeren en is in 2010 haar carrière begonnen bij verschillende internationale scale ups in de sales en marketing. Ze heeft in 2015 – out of the blue – na een ingeving en door haar intuïtie te volgen, haar baan opgezegd en heeft vanaf toen elke dag elke dag haar hand op haar hart gelegd om te voelen en vragen waar ze per dag behoefte aan had. In 2015 is ze haar eerste bedrijf gestart House of Awareness, een online platform voor meditaties. In 2018 heeft ze een enkeltje naar Zuid Amerika gekocht waar ze verschillende cursussen heeft gevolgd (zoals kinderyoga, reiki massage en de Cranio Sacraal opleiding) alsook verschillende ayahuasca ceremonies gedaan. 

Eind 2018 is ze teruggekomen, naar Rotterdam verhuisd haar huidige bedrijf begonnen en in januari 2020 gaf ze haar eerste online cursus ‘manifesteren kan je leren’.

Willemijn heeft 3 boeken geschreven, te weten: Manifesteren kan je leren en Het Manifestatie Dagboek en haar derde boek Wonderen Manifesteren ligt as we speak bij de bij de drukker en ligt in oktober in de schappen, maar kun je nu al pre-orderen! 

Podcast Moneyfesteren van de Podcast “De wonderen van manifesteren”.

 

Kaartendeck 'Manifesteren kan je leren'
Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *