Dertig in een Dozijn

Deze week een andere aflevering dan wat je van ons tot nu toe gewend bent, namelijk een Quickie. Deze week schuift er geen expert aan, maar hebben Peet en Jorien samen een eerlijk en intiem gesprek. In deze aflevering blikken ze terug op de eerste 5 afleveringen. Ze bespreken wat ze is bijgebleven, welke feedback ze hebben ontvangen en wat ze is opgevallen. Ook beantwoorden ze in deze aflevering de vraag die ze elke week aan de expert stellen: hoe ervaren zij hun dertiger jaren? 

Jorien geeft meer details over haar burn out en Peet blikt vooruit wat zij hoopt te bereiken in haar dertiger jaren. Ook deelt Peet waarom haar verjaardag elk jaar weer een bijzonder moment is en vertelt Jorien wat ze zichzelf cadeau heeft gedaan toen ze dertig werd. 

In elke Quickie stellen Jorien en Peet elkaar een verrassingsvraag en delen ze ieder een tip. Ze hebben toegezegd de volgende Quickie dronken op te nemen alhoewel deze aflevering nu al vol slechte grappen en zelfspot zit.  

Daarnaast is deze aflevering niet alleen anders dan normaal omdat er geen expert aanschuift, maar vanaf heden zijn de dames ook op beeld te bewonderen! Dus naast audio kun je ze vanaf nu ook bekijken op het Youtube kanaal van Dertig in een Dozijn. Volg, like en subscribe je via de site, Instagram of Youtube. Toedels! 

 
Ben jij de enige dertigplusser in Amsterdam die niet naar Temptation Island kijkt?!
Peet Witzel
Ricky Gervais
Tip van Peet: The Dropout - Apple TV
Beachclub La Fontelina - Capri - Het ultieme geluksmoment van Jorien
Tip van Jorien: The mystery of Marilyn Monroe - Netflix
Tip van Peet: WeCrashed - Apple TV
Tip van Jorien: Vitamine E - Holland & Barett €15,99
Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *