Dertig in een Dozijn

Sommige mensen zijn geen dag vrijgezel en hebben eeuwig een vriend en anderen zijn gedwongen zich in de jungle van het daten te begeven. Behoor je tot de laatste categorie, dan heb je vast wel eens een leuke date gehad, maar vooral ook ervaring met horror dates. 

Deze week sluit Laura de Hoog aan, die een boek over daten heeft geschreven en er dus alles over kan vertellen. Ze geeft tips welke mannen we niet moeten daten, welke online dating apps de moeite zijn en bovenal waar we op moeten letten tijdens het swipen. Maar het is vooral een heel leuk en eerlijk gesprek geworden tussen drie vrouwen die met een fles wijn date verhalen delen en vooral de humor van alles proberen in te zien.

Dickpics? Dealbreaker, hoeft van mij echt niet. Zeker niet de eerste paar dates. Hoeft voor mij echt niet, een no go.
Laura de Hoog

Laura de Hoog, een waar Tik Tok fenomeen met haar 240k volgers. Laura vertelt veelal over haar date verhalen op Tik Tok op de op haar bekende schaamteloze manier, vol met humor en sarcasme. Ze is begonnen met schrijven en video’s maken op jonge leeftijd, dit deed ze al jaren, maar sinds de komst van TikTok is dit, zoals ze zelf zegt ietwat uit de hand gelopen en kan ze ik er sinds dit jaar deels haar werk van kunnen maken. Ze is auteur van het hilarische boek ‘Daten is Kut, over partners, piemels en Pinot Grigio’s’ en te volgen op Tik Tok en Instagram

Related Podcasts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *